Jeg selger maxi kjole

   14.07.2012 / 22:15 // POSTED IN: Fashion

Weee Hei igjen! Nå er jeg alene igjen! Thomas sover og jeg kan surfe på internett alene. Jeg ville spørre dere alle om noen er interessert i å kjøpe en søt maxi kjole? Min tante sendte meg noen pene klær fra Italia, og de passer ikke meg! Verken maxi kjoler! Og jeg likte dem. Men jeg har ikke mer plass i bagasjen min så jeg blir nødt til å selge alle klærne jeg fikk fra min tante. Er du interessert? Her er bilder med kjolen. Jeg har også en i svart farge og med roser på dem.

 

 

 


28 COMMENT(s)


Elsker sko !

   14.07.2012 / 18:17 // POSTED IN: Fashion

Her er mine favoritt sko! Jeg elsker klær og sko med blomster på! Jeg fant disse i dag på skobutikk, og jeg måtte kjøpe dem! Prisen var 60kr. Det er ikke mye i det hele tatt :)

 


22 COMMENT(s)


Hawaiian Tweety

   09.07.2012 / 22:01 // POSTED IN: Fashion

Sa jeg at jeg elsker shopping veldig mye? Jeg fant denne søte t-skjorte i Kenvelo butikken i dag og jeg måtte bare kjøpe den! Jeg tror Tweety er soo cute! Jeg bare shopper og shopper mye fordi snart skal jeg komme tilbake til Norge! Jeg savner Norge veldig mye akkurat ! Jeg savner været, kaldt vær! Her i Tyskland er såå varmt at jeg ikke kan puste mer! I dag var det nesten 40grader ! Jeg er smelter her.

 

6 COMMENT(s)


Sjøstjerne Halskjede

   09.07.2012 / 15:47 // POSTED IN: Fashion

Ferien er nå ferdig. Vi har nettopp kommet hjem og jeg er sååå trøtt. Vi kjørte 5 timer fra stranden til hjemmet. Vi så også en ulykke på gaten, Ingen døde! Jeg har solt meg mye og jeg har en veldig mørk hud nå, jeg er veldig fornøyd med det. Jeg fant denne søte sjøstjernet halskjede og jeg elsker det! Jeg bare elsket denne ferien, og neste år har jeg lyst å gå på stranden igjen, men et sted penere! Kanskje Bulgaria eller Tyrkia. Kan dere gi meg et tips? Hvor er det fint å reise når du har barn med ?

 

7 COMMENT(s)


Innkjøp 29.06.2012

   29.06.2012 / 22:00 // POSTED IN: Fashion

 


10 COMMENT(s)
t o p e a & g i n a
Hi! My name is Gina and i'm 23 years old. I have a 2 year old son named Thomas and we both live in Norway. I love taking photos of everything as you will see here on my blog. I also love to travel. So i hope you're here to stay and if you like a picture please give me a Facebook Like.Legg meg til som venn
+ Online: + Today: + Month: + Total: