Me and you

   19.07.2012 / 12:27 // POSTED IN: Photography

?I laugh, I love, I hope, I try, I hurt, I need, I fear, I cry. And I know you do the same things too, So we're really not that different, me and you.?

 


5 COMMENT(s)


Sjokolade elsker

   18.07.2012 / 15:13 // POSTED IN: Min dag

Hei hei! Været er veldig fint ! Det er litt kaldere, ikke så varmt lenger! Jeg elsker det nå! Jeg og thomas har nettopp stått opp! Thomas gikk rett til kjøleskapet og tok sjokolade og begynte å spise! Han er gal etter sjokolade, han spør alltid om han kan få, og han alltid går til kjøleskapet og begynner å søke for sjokolade. jeg tok noen bilder med ham og sjokoladen :) Mye snakk om sjokolade! Liker du sjokolade ? Spiser du mye ?

 

 

 

 

 10 COMMENT(s)


Sigøyner kalt Rumener

   18.07.2012 / 11:52 // POSTED IN: Blogg

Norsk media er veldig forvirret for tiden: de kaller romfolk(sigøinere) for rumenere, men "utrolig nok" de kalle ikke samifolk for nordmenn. Jeg respekterer sigøynere, men de e dessverre IKKE Rumenere!!! Få dette med dere! At de får hjelp, det forstår vi, men la oss hjelpe de som Sigøinere ikke som Rumenere, jeg e med på dette. Vanlige Rumenere er ikke så flinke å holde seg samlet som Sigøinere gjør. Det er en stor forskjell!2 COMMENT(s)


På restaurant

   17.07.2012 / 20:38 // POSTED IN: Min dag

Hallo! Jeg er hjemme igjen ! Jeg var ute med min sønn Thomas og min nevø. Vi gikk en kveldstur, og også stoppet for å spise noe siden jeg fikk sulten! Vi tok noen bilder også som dere ser nederst. Jeg ønsket å ta bilder av solnedgang, men jeg kunne ikke fordi det var mye skyer! Kanskje jeg skall være heldig i morgen! I morgen min mor skal passe på Thomas og jeg og min nevø skal gå og bade! Hvordan var dagen din?

 

 

 

 

 

 

 

 

 
3 COMMENT(s)


Ferien er snart over

   17.07.2012 / 13:37 // POSTED IN: Min dag

God dag til dere alle! Beklager for ikke mye innleg skriving, men min ferie er ferdig nesten! Jeg har bare 6 dager igjen og jeg skal komme tilbake til Norge med min sønn og min bestemor. Jeg har ingen internett hjemme i Norge, har akkurat bestilt, men de sa at det vil ta nesten en måned før de kommer og fikser det. Det er mye venting! Været er bedre i dag, ikke så varm lenger! Jeg føler meg bedre.

 


2 COMMENT(s)


At KFC

   16.07.2012 / 21:53 // POSTED IN: Min dag

God kveld! Endelig har jeg litt tid til å skrive noe her. I dag dro jeg KFC med sønnen min og jeg spiste god mat! Jeg elsker kyllingvingene de lager der! sprø og krydret! Jeg elsker krydet mat! I går kveld kunne jeg ikke sove fordi det begynte å regne mye! Jeg tror det skal regne i kveld også! Nå gjør jeg meg klar til å se på film! Her er bildene fra i dag. Hvordan var dagen din?

 

 

 


12 COMMENT(s)


Spar vann, dusj sammen

   16.07.2012 / 14:30 // POSTED IN: Photography

8 COMMENT(s)


Ny Ipad Cover

   15.07.2012 / 19:31 // POSTED IN: Min dag

Wee Jeg har akkurat fått min nye Ipad deksel! Jeg elsker det! Jeg har ventet en måned for å dette! Jeg har lest masse blogger og jeg ser at alle prøver gjør DIY bukser og shorts, så har jeg to par bukser som jeg også ønsker å gjøre noe ut av dem. Akkurat nå satt jeg dem i badekar med litt klor. Buksa er lys rosa og jeg ønsker at de skal være hvite. Så vi får se i morgen hvordan dette vil slå ut.


 


22 COMMENT(s)


Tortilla Time

   15.07.2012 / 18:35 // POSTED IN: Min dag

God kveld! Jeg kom nettopp hjem nå, og jeg dør av så mye varmt vær! Jeg vet at jeg maser mye om det varme været, men jeg kan ikke takle det lenger! 9 dager igjen til jeg kommer tilbake til Norge! Jeg kan ikke vente! Min mor lagde til meg tortilla og nå skal jeg spise den! Hun lager veldig god mat! I morgen hvis jeg har tid skal jeg ta flere bilder av klærne some min tante har sendt til meg og hvis du er interessert i å kjøpe noe du kan skrive meg en kommentar ;)

 


2 COMMENT(s)


Hot day!

   15.07.2012 / 15:38 // POSTED IN: Min dag

Jeg er tilbake hjemme ! Det er fortsatt varmt ute! Her er noen bilder fra i dag med min sønn. Jeg har bare bilder med ham siden jeg var alene, ingen som som kunne ta bilde av meg. Som jeg sa tidligere jeg tok en stor bagasje med meg med håndklær, leker, og mat for min sønn, og svømmebassenget! Nå har jeg spist fort, og jeg blir nødt til å gå utenfor igjen en kveldstur med min lille prins. Hvordan var dagen din?

 

 

 

 4 COMMENT(s)


Tu Amor

   15.07.2012 / 10:02 // POSTED IN: Musikk1 COMMENT(s)


41 grader idag!

   15.07.2012 / 06:59 // POSTED IN: Min dag

God morgen! Dagen skal brenne i dag! Det kommer til å bli 41 grader! Jeg bare våknet opp og laget en varm sjokolade. I dag skal jeg til Svømming med sønnen min! Nå gjør jeg klar bagasjen med leker, badebasseng for barn og håndklær for min lille baby. Hva er dine planer for i dag?

 


14 COMMENT(s)


Jeg selger maxi kjole

   14.07.2012 / 22:15 // POSTED IN: Fashion

Weee Hei igjen! Nå er jeg alene igjen! Thomas sover og jeg kan surfe på internett alene. Jeg ville spørre dere alle om noen er interessert i å kjøpe en søt maxi kjole? Min tante sendte meg noen pene klær fra Italia, og de passer ikke meg! Verken maxi kjoler! Og jeg likte dem. Men jeg har ikke mer plass i bagasjen min så jeg blir nødt til å selge alle klærne jeg fikk fra min tante. Er du interessert? Her er bilder med kjolen. Jeg har også en i svart farge og med roser på dem.

 

 

 


28 COMMENT(s)


LIKE min Facebook- Side

   14.07.2012 / 19:10 // POSTED IN: Blogg

Nå har jeg opprettet en side på Facebook hvor du kan like bloggen min. Dermed kan du som leser følge meg lettere når du vil! Jeg synes det er veldig gøy om flere ønsker å følge bloggen. Det varmer ett blogghjerte! 

Hvis du vil, kan du like bloggen min på facebook her eller trykk på bildet!

 
 1 COMMENT(s)


Elsker sko !

   14.07.2012 / 18:17 // POSTED IN: Fashion

Her er mine favoritt sko! Jeg elsker klær og sko med blomster på! Jeg fant disse i dag på skobutikk, og jeg måtte kjøpe dem! Prisen var 60kr. Det er ikke mye i det hele tatt :)

 


22 COMMENT(s)


Elsker øredobber !

   14.07.2012 / 14:27 // POSTED IN: Min dag

Hei igjen! Det er lørdag i dag, det er helg! Hva er dine planer denne helgen? I dag hadde jeg ingen planer, jeg gikk på shopping med gutten min, jeg kjøpte mye klær for Norge nå. Jeg har 8 bagasjer ​​fulle av klær! Det er nok syns jeg! I dag mens jeg var ute så fant jeg noen søte sko med blomster motiv og jeg elsker dem! Jeg skal ta et bilde av dem litt senere da min sønn skal gå ut med min mor. Jeg ønsker å være alene i dag, slappe av litt, se en film alene uten at noen plager meg. Oh, og i dag mamma kjøpte til meg super flotte øredobber! Bursdagen min var i mai, men hun hadde ikke kjøpt meg noe da. Som alltid er det varmt ute! I morgen skal det bli 41 grader! I morgen skal jeg jeg til svømming med min mor og min sønn. Jeg kan ikke være inne når det er så varmt!

  


19 COMMENT(s)


Jeg vil ha dette !

   14.07.2012 / 06:25 // POSTED IN: Min dag

God morgen til dere alle! Jeg er våken nå, jeg kjeder meg litt, derfor titter jeg på en nettside med mange flotte klær! Jeg elsker klær mye! Jeg kjøpte noe for meg selv, men jeg gå ned litt vekt for å passe i de klærne. Når jeg kommer hjem i Norge skal jeg begynne å trene hjemme for å miste vekt! Akkurat nå kan jeg ikke slutte å spise mye god mat og kaker! Jeg kan ikke motstå! Så her er hva jeg har funnet! Jeg må skynde meg fordi min sønn skal snart stå opp, og i dag er jeg helt alene med ham.

 

 


  

 


 


7 COMMENT(s)


For mye sjokolade

   13.07.2012 / 21:59 // POSTED IN: Min dag
For en kveld! Jeg og Thomas var i parken i dag, vi kunne ikke bli for lenge der fordi det var mange barn. Jeg tok noen bilder i dag også, fort jeg kunne, fordi Thomas hadde ikke tålmodighet til å vente for meg å ta et bilde! Da jeg kom hjem mamma tok ham utenfor igjen, og hun passte på han for meg. Han spilte sammen med våre naboer, barna spiste sjokolade og løp som en bil rundt kvartalet! Da han kom hjem kl 21:00 hele huset ble snudd opp ned! Han hadde så mye energi, jeg har aldri sett ham slik før. Han spiste avisen, slo seg selv, han beit i sofaen og meg, kastet alle klærne og leker på gulvet, han også begynte å slå på fjernsynet. Etter 1 time roet han ned, endelig! Han sover akkurat ! Som en engel. Men akkurat nå vil jeg gå og krangle med mine naboer, fordi de ga babyen min for mye sjokolade! Han spiste masse sjokolade i dag allerede.


14 COMMENT(s)


Mysterious Girl

   13.07.2012 / 20:17 // POSTED IN: Musikk3 COMMENT(s)


Min fødsel

   13.07.2012 / 15:45 // POSTED IN: Min dag

Så la oss se. Hvis du er interessert i å lese om min historie om fødselen min så er du velkommen. Desember 2009 fant jeg ut at jeg var 3 uker gravid. Jeg kunne ikke tro det. Jeg har ryggproblemer og jeg tenkte at jeg aldri kunne få barn. Det viste seg at jeg kan! I desember 2009 meg og mamma nettopp flyttet til Fredrikstad fra Haugesund! Vi bodde i en liten leilighet ikke så langt fra Fredrikstad sentrum. Den første måneden var ok, etter det jeg begynte å bli syk, sliten og alltid så ville jeg kaste opp, før jeg fant den magiske ingrediensen å ta bort kasteopp sykdomen. Min hemmelige ingrediensen var sitron! Hver morgen moren min vekket meg og ga meg å spise sitron og det virkelig virkett! Jeg kastet ikke opp i det hele tatt under svangerskapet! Og som dagene gikk, magen min vokste opp, jeg var sulten hele tiden, trøtt og jeg gikk som en gammel dame. Jeg husker at i januar også jeg startet en kurs fra Nav at jeg måtte finne meg en jobb. Jeg bare gikk en måned eller mindre, fordi jeg hadde veldig vonft i ryggen, og det var virkelig vanskelig for meg å i snøen 30 minutter til skolen. Med tiden magen ble større og jeg kunne ikke knyte skoene mine i det minste! Mamma lagde mat for meg hver dag, kledde meg når jeg trengte hjelp, og knytet skoene mine. Hvor morsomt og bortskjemt er det? Jeg elsker min mamma! Min favoritt mat ble skiver poteter med Melange og krydder på dem og deretter bakt dem i ovnen! Uhmmm deilig! Jeg spiste også mye spaghetti, men med melk, brent brød med smør var min favoritt! Jeg husker at jeg spiste brent smør klokken 2 om natten. Jeg sto opp hver kveld og spiste fordi jeg var så sulten! Frukt spiste jeg mye selv om jeg ikke liker frukt. En gang da jeg var 4 mnd på vei jeg kjøpte en kebap i Fredrikstad og spiste det med min mor. Det var ikke bra i det hele tatt! Jeg hadde problemer med magen min for en uke! Tiden gikk fort når jeg tenker på min graviditet nå, men mens jeg var gravid dagene gikk sakte, og jeg var veldig nervøs at jeg var hjemme hele dagen og spilte Farmville, Cityville og et annet spill som jeg ikke husker navn. Jeg spilte på facebook i timevis for å få tiden til å gå raskere og jeg ønsket å se og holde gutten min i armene mine raskere! Vel jeg håper du ikke kjeder deg akkurat nå, jeg bare hopper til måneden som jeg måtte føde. I måneden juli ble jeg klar til å møte min sønn. Jeg var på sykehuset 2 ganger med falske alarm. Etter den andre gangen jeg var på sykehuset sendte de meg hjem og sa at jeg ta en paracet om jeg har smerter. Vel en uke var det virkelig stille! Jeg hadde ingen rier eller smerter! 4. august morgen gikk jeg mc'donald med moren min og spiste en Big Mac, etterpå kom vi hjem igjen og jeg lå ned på sengen min og ønsket å ta en lur. Mens jeg lå i senga følte jeg noe inni meg, noe som en bein brakk! Da visste jeg at det var tid for meg å gå på sykehuset igjen. Jeg tok en rask dusj og da jeg kom ut av dusjen det startet! Store smerter og rier! Jeg gikk utenfor og min mor kalte for taxi! Jeg hadde ikke en sjanse til å endre mine klær, jeg gikk ut i min røde pysjama bukser. Jeg begynte å gråte på grunn av riene jeg hadde, de var sterke! Drosjen kom fort, og kjørte oss til sykehuset. Sykepleieren tok et sprøyte av epidural i ryggen min og jeg var i himmelen! Jeg kunne ikke føle mer smerter i det hele tatt! Vel dette er ikke hele historien, det skjedde mye under svangerskapet mitt, men kanskje ikke alle av dere liker å lese en så lang tekst? Hvis du har spørsmål kan du gjerne spørre meg.

 


Bilde av meg selv når jeg var gravid. Jeg hadde en liten mage. Beklager kvaliteten, men jeg hadde ikke camera da jeg var gravid, jeg tok bilder med mobilen.

 
6 COMMENT(s)


Beautiful Love

   13.07.2012 / 11:57 // POSTED IN: Photography

"How does one measure time? No, not in day, months, or years. It is measured by the most precious of all things: Love. Without which all beings and things whether brave and/or beautiful would perish."

 


10 COMMENT(s)


Det er Fredag idag!

   13.07.2012 / 07:21 // POSTED IN: Min dag

God fredag ​​morgen til dere alle! I dag skal jeg være med sønnen min hele dagen, så jeg tror jeg skal ikke ha mye tid til å skrive mange innlegg i dag. Som hver morgen må jeg spise fort, ta noen klær på veldig fort og gå ut med min lille gutt. I dag har jeg ikke har noen planer, akkurat som vanlig går jeg i parken, har det litt moro og så komme hjem igjen veldig fort fordi solen brenner! Hver dag er det 38, 39 grader og det er mye! Egentlig Jeg er litt lei av så mye sol og varme! ''I can't take it anymore!'' Jeg ønsker å komme tilbake til Norge hvor det er kaldt! Liker du varme dager? Som 38, 39 grader? Jeg smelter som en iskrem! Nå må jeg raskt drikke min urtete og komme meg ut av huset fordi løven (min sønn) kom ut av buret.

 


11 COMMENT(s)


Alex Mica - Maria Maria

   12.07.2012 / 23:36 // POSTED IN: Musikk5 COMMENT(s)


Hva skal jeg skrive om ?

   12.07.2012 / 20:48 // POSTED IN: Blogg

Som jeg skrev, hva er dere interessert i å lese ?9 COMMENT(s)


Jeg har bestilt dette

   12.07.2012 / 16:14 // POSTED IN: Blogg

Hallo hallo! Jeg har nettopp bestilt disse fine klærne som jeg liker. Hva tror du? Liker du noe her eller har jeg dårlig smak i valg av klær?

17 COMMENT(s)


Endelig sover han!

   12.07.2012 / 14:22 // POSTED IN: Min dag

Endelig sover han. Jeg har slitt med ham hele dagen, han har vært nervøs fra det øyeblikket han våknet. Kanskje han har ikke sovet nok og det er derfor han er nervøs. Min sønn har forandret seg mye denne uken, han vil ikke høre på meg når jeg sier noe til ham, han har knust alle glassene og koppene, han ødela også alle lekene som han har. Er det fordi han er en gutt? Er gutter vill? Oh, og det siste han slår meg hver eneste dag! Jeg sier at han ikke lov å slå men han slår meg igjen og ler av meg. Hvordan kan jeg lære han at det er ikke bra å slå ? Han skal snart begyne i barnehagen i August og jeg er redd for de andre barna.

 


11 COMMENT(s)


Ut med venner

   12.07.2012 / 12:13 // POSTED IN: Photography

9 COMMENT(s)


About Me

   11.07.2012 / 22:27 // POSTED IN: This is Me

Hva kan jeg si om meg? Vel la oss starte med '' ASL'' på engelsk som betyr (alder, kjønn, sted). Mitt navn er Georgina men vennene mine kaller meg Gina nå. Jeg er 23 år gammel, ble jeg født i 1989 25. mai, og jeg var en liten dukke som veide bare 980gram. Ja dette er sant. veier jeg 70kg. Jeg har lagt på meg etter at jeg fødte min sønn Thomas. Min sønn er 2 år gammel nesten. Hans fødselsdag er 1. august som er ganske snart. Vel mer om meg kan jeg si at jeg elsker fotografering veldig mye! Dere kommer til å se mange bilder her på bloggen min. Jeg liker også å lage mat! noe som jeg ikke gjorde før, men nå som jeg har en baby jeg må lære å lage mat for ham. Jeg bor sammen med min sønn i Haugesund akkurat siden jeg flyttet fra Fredrikstad. Jeg jobber ikke akkurat nå, men jeg vil virkelig begynne å jobbe igjen fordi det er kjedelig å være hjemme, og jeg savner å kommunisere med noen. Noe annet er at jeg også elsker å reise, men jeg tror at alle elsker å reise. Vel det er det for nå vil jeg skrive mer ting om meg snart!  Har du noen spørsmål? 

 

Detter er meg, bildet er tatt med Iphone og jeg er ikke så fotogen heller.
7 COMMENT(s)


Vil du ha en kommentar?

   11.07.2012 / 18:08 // POSTED IN: Blogg

Vil du ha en kommentar ? Eller flere? Du kan legge meg til som din venn og jeg skal kommentere hverdag.

 

 23 COMMENT(s)


Ut i parken med lillegutt

   11.07.2012 / 13:10 // POSTED IN: Min dag

Hallo onsdag. I dag dro jeg med gutten min i parken en stund, jeg prøvde å gå der hvor solen ikke kunne finne meg, fordi det er sååå varmt i dag også! Jeg kjøpte noen kritt fra butikken og jeg malte på gaten med gutten min. Vi har akkurat kommet hjem nå fordi det skal begynne å regne veldig snart. Det er noen dårlige mørke skyer utenfor nå. Jeg spiste fort og nå skal jeg ligge med Thomas i sengen til han sovner. Han kan ikke sove uten meg. Han elsker å leke med hendene mine mens han sovner.  Hvordan var dagen din?

 9 COMMENT(s)


Facebook Like Fan Page

   10.07.2012 / 20:15 // POSTED IN: Blogg

Hello! Det virker som alle har en Facebook fanpage side så jeg lagde en også! Du står fritt til å bli med min facebook fan side hvis du vil! Gi meg et LIKE. Har du en Facebook-fan side? Gir dere ''LIKE'' innleggene her på bloggen? Klikk På bildet for å komme til min Facebook Fan Page.

 
1 COMMENT(s)


Special Rose

   10.07.2012 / 17:20 // POSTED IN: Photography

''A relationship is like a rose, How long it lasts, no one knows. Love can erase an awful past, love can be yours, you'll see at last. To feel that love, it makes you sigh, To have it leave, you'd rather die. You hope you've found that special rose, 'cause you love and care for the one you chose.''

 


12 COMMENT(s)


Sandra - I Morgen

   10.07.2012 / 10:38 // POSTED IN: Musikk

Husker dere denne sangen her ? Jeg likte den og jeg liker den enda. Jeg husket den nå og fant den på Youtube.

 

 12 COMMENT(s)


Går du ned i vekt med Ellipse maskin ?

   10.07.2012 / 07:57 // POSTED IN: Blogg

God dag! Jeg trenger din hjelp med noe. Jeg ønsker å kjøpe en fitness produkt, men jeg vet ikke hva. Jeg tenkte på Ellipse maskin fordi jeg leste på internett at Ellipse maskinen trener alle musklene. Jeg ønsker å gå litt ned i vekt, og jeg lurer på om Ellipse maskinen er god for det? Har du Ellipse maskin? Gikk du ned i vekt?

 


9 COMMENT(s)


Hawaiian Tweety

   09.07.2012 / 22:01 // POSTED IN: Fashion

Sa jeg at jeg elsker shopping veldig mye? Jeg fant denne søte t-skjorte i Kenvelo butikken i dag og jeg måtte bare kjøpe den! Jeg tror Tweety er soo cute! Jeg bare shopper og shopper mye fordi snart skal jeg komme tilbake til Norge! Jeg savner Norge veldig mye akkurat ! Jeg savner været, kaldt vær! Her i Tyskland er såå varmt at jeg ikke kan puste mer! I dag var det nesten 40grader ! Jeg er smelter her.

 

6 COMMENT(s)


Inna - Caliente

   09.07.2012 / 18:38 // POSTED IN: Musikk0 COMMENT(s)


Sjøstjerne Halskjede

   09.07.2012 / 15:47 // POSTED IN: Fashion

Ferien er nå ferdig. Vi har nettopp kommet hjem og jeg er sååå trøtt. Vi kjørte 5 timer fra stranden til hjemmet. Vi så også en ulykke på gaten, Ingen døde! Jeg har solt meg mye og jeg har en veldig mørk hud nå, jeg er veldig fornøyd med det. Jeg fant denne søte sjøstjernet halskjede og jeg elsker det! Jeg bare elsket denne ferien, og neste år har jeg lyst å gå på stranden igjen, men et sted penere! Kanskje Bulgaria eller Tyrkia. Kan dere gi meg et tips? Hvor er det fint å reise når du har barn med ?

 

7 COMMENT(s)


Mobbing

   08.07.2012 / 18:12 // POSTED IN: Blogg

Gutten du slo i hallen i dag, han begikk selvmord noen få minutter etter. Jenta du kalt hore, er jomfru. Gutten du kalte kjedelig må jobbe hver kveld, for å kunne forsørge sin familie. Jenta du presset, hun er allerede misbrukt hjemme. Jenta du kalte feit, hun prøver å sulte seg ihjel. Den gamle mannen du gjorde narr av fordi han hadde stygge arr over ansiktet , han kjempet for sitt elskede land. Gutten du mobbet så han gråt, hans mor er inntatt på sykehuset, og er i fare. Du tror du vet alt om dem , Det gjør du ikke! Angi dette i statusen din, hvis du er i mot mobbing. Jeg vil satse på at 95% av dere ikke gjør det.Men de 5% som gjør, har et godt hjerte5 COMMENT(s)


Med teltet på stranda

   08.07.2012 / 08:49 // POSTED IN: Min dag

God søndag morgen til dere alle! Meg, min mor og min onkel bestemte oss for å være litt lenger på stranden siden min sønn Thomas elsker det veldig mye. Det er ikke dyrt heller å bo på hotellet og maten er deilig her! Jeg kjøpte masse leker for min sønn,  jeg også kjøpt et telt som dere alle ser. Han spilte ikke mye i det, eller med det.Jeg også sliter med ham med å mate ham. Han liker bare maten som jeg gjør, jeg må lage fersk mat til ham hver morgen. Det er så vanskelig fordi han ikke har tålmodighet.

 


6 COMMENT(s)


Surfet med Sofaen

   07.07.2012 / 10:25 // POSTED IN: Min dag

For en morsom dag i dag! I dag meg, min nevø og min onkel prøvde å surfe med sofaen på vannet. Det kostet 60 kr pr person, de også gir deg redningsvest, hvis du ikke kan svømme. De trekker i sofaen med en skyjet og de prøver å få deg av sofaen mens de kjører veldig fort. Jeg har ikke falt av, men jeg hadde sluttet veldig raskt, det var mange store bølger og hastigheten var som en kule. Jeg var altfor redd så jeg sluttet!

 

 


3 COMMENT(s)


Follow The Leader

   06.07.2012 / 22:19 // POSTED IN: Musikk1 COMMENT(s)


06.07.2012

   06.07.2012 / 19:37 // POSTED IN: Min dag

Åh hei i dag! en herlig varm dag det er i dag også! Jeg bare elsker det her på stranden! Jeg fant en cocktail drink som jeg bare elsker. Det kalles Green Apple, men det er ikke grønt som du ser i bildene. Jeg elsker hvordan det smaker det spesielle sirup Blå Curacao. Det er så søtt! Og det er perfekt for en varm sommerdag.Jeg kjøpte også gjørme i flaske for meg selv. Gjørme er bra for alle bein i kroppen din, det har jeg hørt. Men Damn som det stinker, men det blir tørt rask, og også gjør huden min veldig smooth. 


 

Min sønn Thomas også elsker å være på stranden og leke hele dagen lang. Han blir sliten veldig fort, og han sover som en stein om natten og på dagen. Jeg kjøpte for ham et lite basseng og jeg tok ham med meg i vannet med bassenget, han var litt redd i begynelsen men det gikk bra.


6 COMMENT(s)


Summer Fun

   06.07.2012 / 07:11 // POSTED IN: Min dag

2 COMMENT(s)


Svartehavet er utrolig

   05.07.2012 / 22:27 // POSTED IN: Min dag


Bilde tatt med IPhone

hallo hallo. Jeg har funnet en liten bit internett nå på hotellet, og litt tid til å skrive noe her. Pokker været er såå fint her ved Svartehavet. Jeg bare elsker det! Jeg elsker havet og de store bølgene og særlig vann som er så varm. min sønn Thomas elsker det også! Han sover som en stein om dagen og om natten! Nå er vi nettopp komt tilbake fra sjøen, og han har ikke dusjet engang! kroppen hans er full av sand! Men men, vi har 3 dager igjen til å ha det gøy, og da er vi hjemme igjen! Jeg ønsker dere alle en god varm helg!1 COMMENT(s)
t o p e a & g i n a
Hi! My name is Gina and i'm 23 years old. I have a 2 year old son named Thomas and we both live in Norway. I love taking photos of everything as you will see here on my blog. I also love to travel. So i hope you're here to stay and if you like a picture please give me a Facebook Like.Legg meg til som venn
+ Online: + Today: + Month: + Total: