Sjokolade elsker

   18.07.2012 / 15:13 // POSTED IN: Min dag

Hei hei! Været er veldig fint ! Det er litt kaldere, ikke så varmt lenger! Jeg elsker det nå! Jeg og thomas har nettopp stått opp! Thomas gikk rett til kjøleskapet og tok sjokolade og begynte å spise! Han er gal etter sjokolade, han spør alltid om han kan få, og han alltid går til kjøleskapet og begynner å søke for sjokolade. jeg tok noen bilder med ham og sjokoladen :) Mye snakk om sjokolade! Liker du sjokolade ? Spiser du mye ?

 

 

 

 

 10 COMMENT(s)


På restaurant

   17.07.2012 / 20:38 // POSTED IN: Min dag

Hallo! Jeg er hjemme igjen ! Jeg var ute med min sønn Thomas og min nevø. Vi gikk en kveldstur, og også stoppet for å spise noe siden jeg fikk sulten! Vi tok noen bilder også som dere ser nederst. Jeg ønsket å ta bilder av solnedgang, men jeg kunne ikke fordi det var mye skyer! Kanskje jeg skall være heldig i morgen! I morgen min mor skal passe på Thomas og jeg og min nevø skal gå og bade! Hvordan var dagen din?

 

 

 

 

 

 

 

 

 
3 COMMENT(s)


Ferien er snart over

   17.07.2012 / 13:37 // POSTED IN: Min dag

God dag til dere alle! Beklager for ikke mye innleg skriving, men min ferie er ferdig nesten! Jeg har bare 6 dager igjen og jeg skal komme tilbake til Norge med min sønn og min bestemor. Jeg har ingen internett hjemme i Norge, har akkurat bestilt, men de sa at det vil ta nesten en måned før de kommer og fikser det. Det er mye venting! Været er bedre i dag, ikke så varm lenger! Jeg føler meg bedre.

 


2 COMMENT(s)


At KFC

   16.07.2012 / 21:53 // POSTED IN: Min dag

God kveld! Endelig har jeg litt tid til å skrive noe her. I dag dro jeg KFC med sønnen min og jeg spiste god mat! Jeg elsker kyllingvingene de lager der! sprø og krydret! Jeg elsker krydet mat! I går kveld kunne jeg ikke sove fordi det begynte å regne mye! Jeg tror det skal regne i kveld også! Nå gjør jeg meg klar til å se på film! Her er bildene fra i dag. Hvordan var dagen din?

 

 

 


12 COMMENT(s)


Ny Ipad Cover

   15.07.2012 / 19:31 // POSTED IN: Min dag

Wee Jeg har akkurat fått min nye Ipad deksel! Jeg elsker det! Jeg har ventet en måned for å dette! Jeg har lest masse blogger og jeg ser at alle prøver gjør DIY bukser og shorts, så har jeg to par bukser som jeg også ønsker å gjøre noe ut av dem. Akkurat nå satt jeg dem i badekar med litt klor. Buksa er lys rosa og jeg ønsker at de skal være hvite. Så vi får se i morgen hvordan dette vil slå ut.


 


22 COMMENT(s)


Tortilla Time

   15.07.2012 / 18:35 // POSTED IN: Min dag

God kveld! Jeg kom nettopp hjem nå, og jeg dør av så mye varmt vær! Jeg vet at jeg maser mye om det varme været, men jeg kan ikke takle det lenger! 9 dager igjen til jeg kommer tilbake til Norge! Jeg kan ikke vente! Min mor lagde til meg tortilla og nå skal jeg spise den! Hun lager veldig god mat! I morgen hvis jeg har tid skal jeg ta flere bilder av klærne some min tante har sendt til meg og hvis du er interessert i å kjøpe noe du kan skrive meg en kommentar ;)

 


2 COMMENT(s)


Hot day!

   15.07.2012 / 15:38 // POSTED IN: Min dag

Jeg er tilbake hjemme ! Det er fortsatt varmt ute! Her er noen bilder fra i dag med min sønn. Jeg har bare bilder med ham siden jeg var alene, ingen som som kunne ta bilde av meg. Som jeg sa tidligere jeg tok en stor bagasje med meg med håndklær, leker, og mat for min sønn, og svømmebassenget! Nå har jeg spist fort, og jeg blir nødt til å gå utenfor igjen en kveldstur med min lille prins. Hvordan var dagen din?

 

 

 

 4 COMMENT(s)


41 grader idag!

   15.07.2012 / 06:59 // POSTED IN: Min dag

God morgen! Dagen skal brenne i dag! Det kommer til å bli 41 grader! Jeg bare våknet opp og laget en varm sjokolade. I dag skal jeg til Svømming med sønnen min! Nå gjør jeg klar bagasjen med leker, badebasseng for barn og håndklær for min lille baby. Hva er dine planer for i dag?

 


14 COMMENT(s)


Elsker øredobber !

   14.07.2012 / 14:27 // POSTED IN: Min dag

Hei igjen! Det er lørdag i dag, det er helg! Hva er dine planer denne helgen? I dag hadde jeg ingen planer, jeg gikk på shopping med gutten min, jeg kjøpte mye klær for Norge nå. Jeg har 8 bagasjer ​​fulle av klær! Det er nok syns jeg! I dag mens jeg var ute så fant jeg noen søte sko med blomster motiv og jeg elsker dem! Jeg skal ta et bilde av dem litt senere da min sønn skal gå ut med min mor. Jeg ønsker å være alene i dag, slappe av litt, se en film alene uten at noen plager meg. Oh, og i dag mamma kjøpte til meg super flotte øredobber! Bursdagen min var i mai, men hun hadde ikke kjøpt meg noe da. Som alltid er det varmt ute! I morgen skal det bli 41 grader! I morgen skal jeg jeg til svømming med min mor og min sønn. Jeg kan ikke være inne når det er så varmt!

  


19 COMMENT(s)


Jeg vil ha dette !

   14.07.2012 / 06:25 // POSTED IN: Min dag

God morgen til dere alle! Jeg er våken nå, jeg kjeder meg litt, derfor titter jeg på en nettside med mange flotte klær! Jeg elsker klær mye! Jeg kjøpte noe for meg selv, men jeg gå ned litt vekt for å passe i de klærne. Når jeg kommer hjem i Norge skal jeg begynne å trene hjemme for å miste vekt! Akkurat nå kan jeg ikke slutte å spise mye god mat og kaker! Jeg kan ikke motstå! Så her er hva jeg har funnet! Jeg må skynde meg fordi min sønn skal snart stå opp, og i dag er jeg helt alene med ham.

 

 


  

 


 


7 COMMENT(s)
t o p e a & g i n a
Hi! My name is Gina and i'm 23 years old. I have a 2 year old son named Thomas and we both live in Norway. I love taking photos of everything as you will see here on my blog. I also love to travel. So i hope you're here to stay and if you like a picture please give me a Facebook Like.Legg meg til som venn
+ Online: + Today: + Month: + Total: